Pro-femina 2016

Šta žene žele?

ProFemina2016

Regionalna konferencija magazina LEPOTA&ZDRAVLJE na temu “ŠTA ŽENE ŽELE” biće održana u četvrtak, 14. aprila 2016. godine u Beogradu u hotelu Metropol Palace.

Na konferenciji će se diskutovati o tome šta je stvarno važno za žene i na kom mestu se one nalaze u današnjem društvu. Biće reči i o tome da li je život u ravnoteži danas moguć, kako smo živeli posle rata, u vreme raspada SFRJ, a kako u digitalnoj eri… Pored ovih tema, poznati muškarci će otvoreno govoriti o muško – ženskim razlikama u pogledu na život, karijeru, partnerske i porodične odnose..

Konferenciji će prisustvovati preko 150 profesionalaca iz oblasti medija, marketinga, PR-a, komunikacije, umetnosti, univerzitetski profesori i studenti, predstavnici najuticajnijih kompanija i medijskih agencija iz celog regiona. Neki od učesnika biće Aleksandra Jerkov, dr Slavica Đukić Dejanović, Tanja Jevđović, Nikola Čanak, Srđan Dinčić, Marko Vidojković, Olja Bećković, Vesna Dedić, Duška Jovanić, Gorica Nešović i mnogi drugi.

Posetioci će po prvi put moći da obiđu Expirience Zone sa štandovima najprestižnijih kozmetičkih, modnih, prehrambenih i zdravstvenih brendova, da isprobaju njihove proizvode i tretmane, konsultuju se sa stručnjacima i predahnu u cafe zoni. Kao najtiražniji lifestyle magazine u regionu Lepota&Zdravlje dodeliće priznanje PRO-FEMINA AWARD, ženi čiji nas život i delo inspiriše, hrabri i podstiče.

Nakon konferencije će uslediti After Work Party povodom 15 godina postojanja magazina Lepota&Zdravlje u Srbiji.

Detaljan program i satnicu možete pogledati na linku :

http://www.lepotaizdravlje.rs/profemina2016/

Vidimo se tamo!

Advertisements

Ostavi komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s