Kako sam dobila Kaspersky Internet Security

Uživajući uz prepodnevnu kaficu na poslu i čitajući svoj omiljeni blog magazin BetweenUs, primetila sam zanimljivu prijavu za besplatan test novog antivirus programa Kaspersky Internet Security Multi Device 2014. Primetih da je na kraju posta pisalo „Najbržih 5 koji ostave komentar imaće priliku da dobiju antivirus …“ Brzinom munje sam počela da kuckam komentar, prijavila se i, verujte, nisam očekivala puno jer ko ti danas nešto daje u životu?! Ne znam više koliko sam nagradnih igara odigrala i nikad, skoro nikad ništa nisam dobila, tako da se nisam puno zamarala ovom aplikacijom.

No, već pred kraj radnog vremena, dobila sam email u kojem je pisalo da sam izabrana u tajno društvo, almighty blogera, koji će tog i tog dana, u to i to vreme, svečano primiti nagrade i dobiti na probu ovaj predivan, predivan novi antivirus. Mojoj sreći nije bilo kraja, najviše što je ovaj slučaj odskakao od moje dosadašnje statistike što se tiče dobijanja, a i zbog toga jer volim Kaspersky, ipak su to braća Rusi, zar ne?! 🙂

Zanosno se smešim (druga s leva)
Zanosno se smešim (druga s leva)

Elem, Kaspersky Internet Security Multi Device 2014, je zaista jedan bezobrazno dobar antivirusni program. Sada možete da pomislite „Blago njoj, ona piše sve lepo jer je prvi put dobila nešto besplatno ..“, ali zaista nije tako. Platforma je odlična, počev od kompjuter zaštite, pa sve do antivirusa na mobilnom telefonu.

Pošto puno radim i jako malo vremena provodim za kompjuterom, kod kuće, najviše sam pratila ponašanje antivirusa na mobilnoj platformi. U domenu digitala, koji je moja profesija, lako nailazim na razne spam poruke, linkove i ostale botove i znate kakvi su današnji telefoni s touch screenovima, desi se, omakne, kliknete na pogrešan link i cap, mora telefon da se resetuje na početak. Kaspersky antivirus je blokirao sve sumnjive linkove i nije mi otvarao emailove koji su bili sumnjive prirode. Ovaj antivirus obezbeđuje jaku sigurnost na obe platforme (PC i mobile) i idealan je da zadovolji sve vaše dnevne potrebe.

Opcije koje su mi se posebno dopale i koje su mi koristile u dnevnoj varijanti su Real time protection (sa tobom uvek) i Anti – Theft protection ponajviše, jer znate i sami koliko je povećan % krađe mobilnih telefona. E vidite sad, kod Anti – teft protection-a, na Android platformi (mobile, tablet), uloga antivirusa je da, ako vam neko ukrade telefon, odmah blokira uređaj, briše sve lične podatke, uključuje alarm jedinstvenog zvuka i fotografiše sam čoveka koji je prisvojio vaš telefon, a potom i locira kradljivca. Cool, zar ne?

Ukoliko želite kompletan, funkcionalan, lak za korišćenje, brz antivirus ova verzija Kasperskog je prava stvar za vas.

Želim ovom prilikom da se zahvalim redakciji BetweenUs bloga, a posebno Kaspersky timu koji me je prelepo iznenadio i rešio moje probleme oko web sigurnosti.

Ne kaže Kaspersky slogan džabe „It is definitely a good choice.“ 😉

Advertisements

Ostavi komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s