Javni poziv za uključivanje mladih u program radnih praksi

U okviru programa „Biznis mladih Srbije“ raspisan je Javni poziv za mlade za uključivanje u program radnih praksi. Poziv je namenjen nezaposlenim mladima uzrasta do 30 godina, kojisu stekli srednji, viši ili visoki stepen stručne spreme, sa prebivalištem na teritoriji gradova i opština: Niš, Merošina, Doljevac, Gadžin Han, Leskovac, Novi Sad, Beočin, Sremski Karlovci, Temerin, Gornji Milanovac, Čačak, Kraljevo, Vrnjačka Banja, Raška, Subotica, Sombor i Kanjiža.

 

Prijavljivanje se vrši slanjem popunjenog pri

javnog formulara na odgovarajuću e-mail adresu navedenu u formularu. Poziv je otvoren do 15. oktobra 2012. Godine, do 15h. Preliminarna selekcija potencijalnih praktikanata biće objavljena do 18. oktobra 2012. godine. Preliminarno selektovani potencijalni praktikanti biće upućeni na obaveznu jednodnevnu obuku u svojim mestima od 19. do 23. oktobra 2012. godine. Intervjuisanje i odluku o kandidatima koje će primiti na praksu poslodavci će obaviti u periodu od 22. do 29. oktobra2012. godine. Prijem mladih na radnu praksu može početi najkasnije 1. novembra 2012. godine, a radne prakse se završavaju 31. decembra 2012. godine. 

Prijavni formular, kao i informacije o konkretnim praktikantskim pozicijama i dodatnim uslovima možete naći na sajtu http://www.biznismladihsrbije.org/

Preuzeto sa http://sasamihajlovic.wordpress.com

Advertisements

Ostavi komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s